2024.03.03., vasárnap - Kornélia
Debrecen: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Az idei év legizgalmasabb külföldi fellépői lesznek egy hét múlva az Arénában

Wolfy | 2023. szeptember 20. - 10:00
Az idei év legizgalmasabb külföldi fellépői lesznek egy hét múlva az Arénában

Üzentek a magyar nézőknek.

A Karib-tenger kalózai, Harry Potter, Star trek - aligha van olyan, aki ne látta volna legalább az előzeteseit ezeknek a filmeknek. Az ezek zenéit is jegyző Thomas Bergersen és Nick Phoenix által alkotott Two Steps from Hell formáció lép fel szeptember 27-én este a Papp László Budapest Sportarénában. 

A zeneszerződuó sok milliárdos nézettséggel büszkélkedhet a YouTube-on, a Spotifyon és más streaming platformokon, jelenleg a világ legsikeresebb médiazenei producerei közé tartoznak. Első turnéjuk 2022 nyarán indult világpremierként, és mostanra jutottak el a magyar fővárosba. 

Nagy öröm lesz olyan történelmi és gyönyörű városban játszani, ahol annyi kultúra és annyi fantasztikus ember található

- bocsátotta előre Thomas Bergens, aki egyébként magánemberként már többször járt Budapesten élő barátainál, és még hegedűket is vásárolt itt.

Szeretjük a spontán dolgokat. A magyar közönségnek üzenem: “We Will Rock You”

- ígérte Nick Phoenix.

A világhírű páros kezdetben csak kereskedelmi használatra készített zenéket, amelyek tényleg mindenki számára ismerősek lehetnek, hisz nemcsak filmekhez komponáltak muzsikát, hanem videojátékokhoz, rádióreklámokhoz, sportesemények tévéközvetítéseihez, sőt az olimpiához is. Műveik így olyan népszerűek lettek, hogy 2010 májusában úgy döntöttek,

Invincible címmel saját albumot adnak ki, amely a legnagyobb slágereiket gyűjti egybe. 

Azóta azok is gyakran találkozhatnak dallamaikkal, akik csak videókat böngésznek az Instagramon vagy a TikTokon. Hogy kik állnak a Two Steps from Hell mögött, azt most élő műsorban lehet megnézni a budapesti koncerten, ahol a szerzeményeiket előadó zenekart és kórust maguk a világhírű alkotóik kísérik zongorán, hegedűn és ütőhangszereken.

Fotó: Frank Embacher