2023.09.26., kedd - Jusztina, Pál
Debrecen: 28o - 28o
Az ország 19 megyéjében

Nincs még vége

frisshirek.hu, 2023. szeptember 18. - 07:00
Nincs még vége

Nyáriasan meleg idővel kezdődik a következő hét is. Bár kedden hidegfront vonul át felettünk, a hőmérséklet alig változik: a front után is meleg marad az időjárásunk.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Hétfő hajnalban északkeleten néhol pára, köd képződhet, ami délelőtt gyorsan feloszlik majd - olvasható az Időkép oldalán. Napközben nyugat felől megnövekszik a fátyolfelhőzet, de túlnyomóan napos, száraz időre készülhetünk. Csak északkeleten fordulhat elő egy-egy zápor, esetleg zivatar. A déli-délkeleti szél többfelé élénk, északnyugaton erős lesz, ami melegebb levegőt hoz magával.

Hajnalban 9-17, délután 26-32 fokot mérhetünk.

Kedden egy hidegfront érkezik, melynek hatására elszórtan kialakulhatnak záporok, zivatarok. Viszont napos időszakokra is számíthatunk többfelé az országban. A nyugatira, északnyugatira forduló szél többfelé élénk, erős lesz. A legmagasabb hőmérséklet 24 és 32 fok között alakulhat.

Fotó: Időkép Facebook-oldalán