2024.03.03., vasárnap - Kornélia
Debrecen: 9o - 9o
Az ország 19 megyéjében

Elvitte az anya a gyerekeket nevelőszülőktől, a rendőrség keresi őket

frisshirek.hu | 2023. június 24. - 16:30
Elvitte az anya a gyerekeket nevelőszülőktől, a rendőrség keresi őket

A monori rendőrök most is keresik azt az anyát, aki magával vitte három gyermekét jelenlegi gyámjuktól – írja a police.hu

A Monori Rendőrkapitányság kiskorú elhelyezésének megváltoztatása vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást.

Két kislány és egy kisfiú eltűnése miatt fordult a rendőrséghez a közel kilenc évvel ezelőtt gyámjukként kijelölt asszony. Nyáregyházi otthonukból 2023. június 22-én délelőtt vitte magával a gyerekeket – minden valószínűség szerint – a rájuk vigyázó anyjuk. A negyvenkét éves Tatai Katalin és gyermekei, a tizenegy éves Némedi Emília Ida, a tízéves Némedi Dániel Károly, valamint a nyolcesztendős Tatai Mercédesz azóta ismeretlen helyen tartózkodnak, életjelet nem adtak magukról.

A monori rendőrök mindent megtesznek a kicsik és anyjuk megtalálása érdekében, a gyorsabb eredmény érdekében a lakosság segítségére van szükség.

A Monori Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható Tatai Katalint, vagy gyermekeit látta, jelenlegi tartózkodási helyükkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 112 segélyhívón!

Az édesanya: