2024.03.03., vasárnap - Kornélia
Debrecen: 11o - 11o
Az ország 19 megyéjében

Curtis Instagram-poszttal köszöntött fel egy fideszes politikust

frisshirek.hu | 2023. június 23. - 11:54
Curtis Instagram-poszttal köszöntött fel egy fideszes politikust

Curtis, azaz Széki Attila Újpesten nemcsak iskolás gyermekekkel tud jótékonykodni, hanem a jelek szerint fideszes politikusokkal is.

Isten éltesse képviselő úr

- nem eresztette bőlére, ezekkel a szavakkal köszöntötte fel Instagram-oldalán Curtis, azaz Széki Attila Zsigmond Barnát, a Fidesz országgyűlési képviselőjét, aki bár erdélyi származású, családjával együtt Újpesten él, akárcsak a rapper. A politikus nem volt hálátlan, ugyanazt a közös képet megosztva köszöntötte meg Curtis köszöntését.

Zsigmond Barna ugyan nem a legismertebb fideszes politikusok közé tartozik,

azoknak viszont, akik rendszeresen követik a Telex lájkbajnokságát, nagyon is ismerősen cseng a név, hiszen bár látványos és országos hírű tevékenységet nem mutathat fel, mégis rendszeresen szereplője az élbolynak. A politikusok nem hivatalos közösségi médiás vetélkedőjében aktív és tudatos jelenlétének köszönhetően gyakran az első 15 között foglal helyet, olyan nagy neveket és szintén rutinos facebookozókat maga mögé utasítva saját pártjából, mint az elmúlt hónapban például Varga Judit igazságügyminiszter.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés

Curtisről pedig túlzás volna azt állítani, hogy most először tévedt politikusok közelébe. Tavaly szeptemberben ugyanis Déri Tibor, Újpest polgármestere osztotta meg, hogy a rapper beváltotta ígéretét és több millió forinttal támogatta a rászoruló újpesti gyermekek iskolakezdését - amelyről a frisshirek.hu-n is beszámoltunk.

Mindenesetre tűkön ülve várjuk, vajon augusztus 22-én lesz-e közös fotó Varju Lászlóval,

az újpesti választókörzetből egyéni mandátumot szerzett DK-s politikussal, aki azon a napon ünnepli születésnapját.

A kiemelt kép forrása: Curtis Facebook-oldala