2024.03.03., vasárnap - Kornélia
Debrecen: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Rendett tett a BKK az Örsön

frisshirek.hu | 2023. június 22. - 11:00
Rendett tett a BKK az Örsön

Újra az Örs vezér terén tartott köztisztasági és közrendvédelmi akciót a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön. A cég partnereivel közösen megtisztította a XIV. és a X. kerület határán elterülő forgalmas közlekedési csomópont.

A BKK csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, hogy az akcióban részt vettek a Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. keretein belül önállóan működő FKF Köztisztasági és FŐKERT Kertészeti Divízió, valamint a BKV Zrt. munkatársai, akik

speciális gépekkel és kézi erővel kitakarították a teret, a metróaluljárót, valamint a buszfordulót és a villamosmegállót.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság fokozott rendőri jelenlétet biztosított a helyszínen. Az összehangolt munkából kivette a részét a rendészeti tevékenységet végző Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság, a MÁV-HÉV Zrt. rendészete, a Zuglói Önkormányzati Rendészet, valamint a Kőbányai Közterület-felügyelet is. Ők a rendőrökhöz hasonlóan vissza-visszatérve ellenőrizték a környéket.

Ugyancsak támogatták az együttműködést a Menhely Alapítvány munkatársai, akik a téren tartózkodó otthontalanoknak nyújtottak gyors segítséget. Az akció július 6-án a Blaha Lujza tér, majd július 20-án a Nyugati pályaudvar és környéke következik - áll a közleményben.

A kiemelt kép forrása: a BKK Facebook-oldala