2023.09.26., kedd - Jusztina, Pál
Debrecen: 28o - 28o
Az ország 19 megyéjében

Bővítették Bocskaikert bölcsődéjét

frisshirek.hu, 2023. június 20. - 09:15
Bővítették Bocskaikert bölcsődéjét

Bővítette a település bölcsődéjét Bocskaikert önkormányzata, amihez több mint 135 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázatán.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az önkormányzat közleménye szerint a 100 százalékos mértékben támogatott projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, forrását az Európai Regionális Fejlesztési Alap és költségvetés társfinanszírozásban biztosította.

A projekt keretében két csoportszobával, 16 férőhellyel bővült a bölcsőde.

Az épület tervezése és kivitelezése során kiemelt cél volt a fenntartható, költséghatékony üzemeltetés, illeszkedve a már meglévő épületrészhez. Az energiaigény fedezésére növelték a napelemek számát. A projekt keretében a bölcsődei neveléshez, gondozáshoz közvetlenül kapcsolódó eszközöket is beszereztek – közölték az MTI-vel.

Fotó: civishir.hu