2023.09.26., kedd - Jusztina, Pál
Debrecen: 28o - 28o
Az ország 19 megyéjében

Hárman köttötek el egy autót – lebuktak

frisshirek.hu, 2023. június 14. - 10:45
Hárman köttötek el egy autót – lebuktak

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást három hajdúhadházi lakossal szemben.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A nyomozás adatai szerint a 33 és 18 éves férfiak egy debreceni vendéglátó egységből elloptak két kabátot 2023. február 9-én éjszaka. Az egyik kabátban benne volt egy indítókulcs, amivel beindították a szórakozóhely mellett parkoló autót, majd abba beültek és útnak indultak.

Az egyenruhások gyors intézkedésének köszönhetően a gépkocsit a 4-es számú főúton megállították, a férfiakat pedig elfogták. A 66 éves sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ráadásul vezetői engedéllyel sem rendelkezett. Neki járművezetés ittas állapotban vétség és engedély nélküli vezetés szabályértés elkövetése miatt is felelnie kell.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek – írta a police.hu.

Illusztrációs fotó: Pixabay