2023.09.26., kedd - Jusztina, Pál
Debrecen: 28o - 28o
Az ország 19 megyéjében

Pótlóbuszok járnak Debrecen és Nyíregyháza között az IC-k helyett

frisshirek.hu, 2023. június 10. - 14:45
Pótlóbuszok járnak Debrecen és Nyíregyháza között az IC-k helyett

Meghibásodott a biztosítóberendezés Hajdúhadház és Újfehértó, valamint Debrecen és Ebes között, emiatt a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony vonalon közlekedő vonatok menetideje 30-50, esetenként 50-100 perccel nőtt; az InterCity-k helyett Debrecen és Nyíregyháza között pótlóbuszok szállítják az utasokat – közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Ez érinti a Nyírség IC-ket, valamint a Keleti pályaudvarról – Miskolcon, Nyíregyházán, Debrecenen át – a Nyugati pályaudvarra mindkét irányból közlekedő Tokaj IC-ket is. Csak a személyvonatok közlekednek a Debrecen–Nyíregyháza szakaszon – írták.

A vonatok felármentesen vehetők igénybe Szolnok és Záhony között – közölték, hozzátéve: a debreceni fővonalra érvényes menetjegyeket és bérleteket elfogadják a Budapest-Újszász-Szolnok vasútvonalon közlekedő vonatokon is.

A biztosítóberendezés a pénteki heves esőzés következtében hibásodott meg mindkét helyen, a helyreállítás várhatóan szombat estig tart – tájékoztattak.