2023.09.26., kedd - Jusztina, Pál
Debrecen: 28o - 28o
Az ország 19 megyéjében
Vas

A vártnál is nagyobbat szólt az idei Street Ball Fesztivál

frisshirek.hu, 2023. június 05. - 14:43
A vártnál is nagyobbat szólt az idei Street Ball Fesztivál

Még Szlovákiából is érkezett csapat az idei megmérettetésre Szombathelyen. Összesen 61 csapat mérte össze erejét a hétvégi küzdelemben.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Ismét streetball bajnokságot szerveztek az Ébredj Szombathely! programsorozat keretein belül a szombathelyi Fő téren, az eseményt dr. Nemény András polgármester nyitotta meg, az első meccslabdát Perl Zoltán, az ötszörös bajnok Falco KC csapatkapitánya dobta fel.

Idén 61 csapat nevezett, köztük szombathelyiek, soproniak, győriek, ajkaiak, körmendiek, vasváriak, veszprémiek, zalaegerszegiek, de érkezett csapat Szlovákiából is.

A bajnokságon speciális olimpikonok is részt vettek Kőszegről. A díjátadáson elhangzott: idén minden kategória győztese részt vehet szeptember 16-án, a Magyar Kosárlabdázás Napján, Budapesten – olvasható a szombathely.hu oldalon.

Fotó: szombathely.hu