2023.09.26., kedd - Jusztina, Pál
Debrecen: 28o - 28o
Az ország 19 megyéjében

Arcon harapta 5 éves, kórházban fekvő unokáját a horrornagyi

frisshirek.hu, 2023. április 14. - 17:30
Arcon harapta 5 éves, kórházban fekvő unokáját a horrornagyi

A Debreceni Járásbíróság tárgyalás kitűzése nélkül – büntetővégzéssel – 1 év börtönbüntetést szabott ki, amelynek végrehajtását 2 év 6 hónapi próbaidőre felfüggesztett egy 53 éves nővel szemben, akit védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntettével vádolt a Debreceni Járási Ügyészség. A vádlott köteles az eljárás során felmerült közel 163 000 forint bűnügyi költséget az állam javára megfizetni.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Tárgyalás kitűzése nélkül 1 év börtönbüntetést kapott egy nő, aki arcon harapta ötéves unokáját a debreceni kórházban – derül ki a Debreceni Törvényszék közleményéből.

A vádlott 2021. szeptember 12-én meglátogatta unokáját az egészségügyi intézményben, amely során 19 óra körül egy telefonbeszélgetés alkalmával felindult állapotba került. Ezt követően a vádlott visszament a kórterembe, ahol a kiskorú sértett beszélgetni kezdett vele, azonban a nagymama indulatosan rákiáltott az unokájára, majd ezután két kézzel megfogta az ágyban fekvő gyermek felsőtestét, magához húzta és beleharapott a bal arcába. A vádlott bántalmazása következtében a kiskorú, védekezésre képtelen sértett a bal arcán zúzódásos harapásos, 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett - írja a blikk.hu.

A 2023. február 3-án meghozott büntetővégzés ellen nincs helye fellebbezésnek

Fotó: NHH weboldala