2023.06.09., péntek - Félix
Debrecen: 18o - 18o
Az ország 19 megyéjében

Jelentős anyagi kárral járó tűzeset volt Debrecenben

frisshirek.hu, 2023. március 24. - 19:45
Jelentős anyagi kárral járó tűzeset volt Debrecenben

A Laktanya utcában csaptak fel a lángok egy társasház földszinti lakásán – számolt be a hírről hivatalos oldalán Hajdú-Bihar Vármegyei Karasztrófavédelmi Igazgatóság.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A közleményből kiderült, a lakásban több helyiség égett, míg a lépcsőház megtelt füsttel, azonban kevéssel 18 óra előtt már az a hír érkezett, hogy eloltották a tüzet a tűzoltók.

A haon.hu úgy tudja, egy személyt a rendőrök, egy másikat pedig a tűzoltók hoztak ki az épületből, míg a mentők egy embert szállítottak kórházba az esetet követően. A lap szerint az anyagi kár jelentős, de a többi lakó már visszatérhetett lakásába.

Kiemelt fotó: illusztráció/Pixabay