2023.03.27., hétfő - Emánuel
Debrecen: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Felborult tejszállító kamion miatt zárták le az M4-es autóutat Abonynál

frisshirek.hu, 2023. március 18. - 16:15
Felborult tejszállító kamion miatt zárták le az M4-es autóutat Abonynál

Egy felborult kamion miatt lezárták az M4-es autóút Szolnok felé vezető oldalát szombaton Abony térségében - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel. A rendőrség tájékoztatása szerint a jármű tejet szállított, rakománya a pályatestre ömlött.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A nyerges vontató az autóút 84-es kilométerénél, eddig tisztázatlan okból átszakította a szalagkorlátot és felborult.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt közölte, hogy a megsérült sofőrt a mentők kórházba vitték.    

A műszaki mentési munkálatok idejére az útszakaszt Szolnok felé teljes szélességében lezárták A szalagkorlát megrongálódása miatt a másik oldali pályaszakasz belső forgalmi sávján sem lehet közlekedni - írták.

A rendőrök a forgalmat Cegléd és Abony között a 401-es útra - a 4-es főút felé - terelik. Az Útinform kiemelte, hogy a terelés miatt a 4-es főúton is szakaszos torlódásra lehet számítani - írta meg az MTI.

Fotó: police.hu