2023.03.27., hétfő - Emánuel
Debrecen: 9o - 9o
Az ország 19 megyéjében

Pizzaláz: Orbán Viktor mellett Putyinról is elneveztek egy pizzát

frisshirek.hu, 2023. március 12. - 08:30
Pizzaláz: Orbán Viktor mellett Putyinról is elneveztek egy pizzát

Pénteken érkezett a hír, hogy a miniszterelnök érkezése alkalmából limitált Orbán Viktor-pizzával gazdagítja kínálatát egy kiskőrösi pizzéria. A narancsos pizza csak egy hétig, március 12. és március 19. között lesz kapható náluk.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az Index szúrta ki, hogy „Putyin kedvence” néven árul pizzát a hajdúböszörményi Beregszászi Étterem és Rendezvényház. Feltétként a pizzán sonka, csütök, bacon, juhtúró és füstölt sajt van, mindez tejfölös alapon. Ha ön Putyin-rajongó, és betérne az étterembe, akkor normál, de családi, nagyobb kiszerelésben is választhatja az agresszor kedvencét. 

De ha emlegettük a kiskőrösi pizzát, nézzük, ott mit találtak az Orbán-látogatáshoz méltónak:

BBQ, mézes alap, csirkemell csíkok, sajt, narancskarikák és jalapeno paprika lesz rajta - írja a pizzéria -, ami persze itt is rendelhető kicsi, normál és óriás kivitelben is. Így ki-ki eldöntheti, mekkorát harapna Orbánból.