2023.03.27., hétfő - Emánuel
Debrecen: 9o - 9o
Az ország 19 megyéjében

Akár életfogytig börtönben maradhatnak a Csongrád-Csanád megyei drogkereskedők

frisshirek.hu, 2023. január 23. - 16:32
Akár életfogytig börtönben maradhatnak a Csongrád-Csanád megyei drogkereskedők

A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség vádat emelt azzal a hét személlyel szemben, akik éveken át terjesztettek többfajta kábítószert.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség sajtóközleménye szerint a dílerek a korábbi jogerős szabadságvesztésük egy részét egy börtönben töltötték, majd szabadulásukat követően is együttműködtek a kábítószerek beszerzése és terítése során. Ennek keretében 2019. elejétől egészen 2020. év végi elfogásukig adtak-vettek egymás között jellemzően speedet, extasyt, kannabiszt, hasist, amelyeket azután Szegeden, Mindszenten, de előfordult, hogy Debrecenben értékesítettek.

A forgalmazásban érintett 6 férfit és egy nőt kábítószer-kereskedelem bűntettével vádolják, közülük 5 fő az értékesített kábítószer mennyisége miatt akár életfogytig tartó szabadságvesztést kaphat.

Fotó: illusztráció/Pixabay