2023.02.07., kedd - Rómeó, Tódor
Debrecen: -2o - -2o
Az ország 19 megyéjében

Először vallott új kedveséről Pásztor Anna énekesnő

frisshirek.hu, 2022. december 07. - 10:19
Először vallott új kedveséről Pásztor Anna énekesnő
Az Anna and the Barbies frontemberének két éve ért véget kapcsolata a gyermeke édesapjával. Azóta most először beszélt arról, hogy ismét párkapcsolatban él.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Pásztor Anna harminc év együttlét után 2020 decemberében jelentette be, véget ért a kapcsolata két gyermeke édesapjával, Galotti Balázzsal. A Femina Szókimondó című, új videósorozatában két évvel a szakításuk után árulta el, újra párkapcsolatban él - írta meg a portál.

Az énekesnő Szily Nóra által vezetett Szókimondó Beszélgetések című műsorban a férfi-női kapcsolatokról beszélgetett, amelynek végén került sor a nagy bejelentésre:

Párkapcsolatban élek. Nem vagyok várakozó állásponton

- osztotta meg a jövőre kitekintve Pásztor Anna. Igaz, azt nem vallotta meg egyértelműen, hogy szerelmes volna, de abban határozottan biztos, hogy jól van a lelke. A személyes hangú beszélgetésben arról is szó esett, hogy tervez-e megházasodni. Ezzel kapcsolatban az Anna and the Barbies frontembere kijelentette, hogy ő nem az a fajta nő, aki arról álmodozna, hogy az oltár elé vezessék. Épp ellenkezőleg.

Annak a gondolata, hogy meggyűrűznek, a frászt hozza rám, mint ahogy eddig is. Akkor is, amikor megkérték a kezem, én voltam az a nő, aki azt mondta, örülök neki, csak ne kelljen esküvőre menni, mert az onnantól egy papírmunka.

Bár nem akart szétmenni az éppen aktuális párjával, a házasság gondolatától mégis a szabadság kizárása miatt ódzkodott.

Most is úgy vagyok vele, hogy ne legyek kötve, ha van valaki. De amíg tök jó együtt lenni, addig legyünk.

A kiemelt kép forrása: Anna and the Barbies Facebook-oldala