2023.02.07., kedd - Rómeó, Tódor
Debrecen: -1o - -1o
Az ország 19 megyéjében

Bezárt a Debreceni Egyetem Ortopédiai Klinikája, a szakellátás máshol folytatják

frisshirek.hu, 2022. december 01. - 13:45
Bezárt a Debreceni Egyetem Ortopédiai Klinikája, a szakellátás máshol folytatják
Ortopédiai problémával már ne induljon a Nagyerdei Klinika Campusa felé, ugyanis december elsejétől bezárt a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Ortopédiai Klinikája. A Frisshirek.hu információi szerint volt olyan dolgozó, akit a változásról csak hétfőn értesítettek.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az egyetem csütörtökön közleményben tudatta az ortopédia ellátásban történt változást.

Ortopédiai Klinika fekvőbetegeit a Kenézy Gyula Campus Traumatológiai és Kézsebészeti Osztályának volt B részlegén gyógyítják csütörtöktől. 
Az ortopédiai műtéteket a Kenézy Gyula Campus Központi Műtőjében végzik, az ortopédiai járóbeteg- és fizikoterápia ellátás pedig a Bethlen utcai Járóbeteg Szakellátó Központban folytatódik december elsejétől.

A klinika megszünésének okáról érdeklődtünk a Klinikai Központnál, amint választ kapunk, közöljük.  

Fotó: Debreceni Egyetem